fredag 11 januari 2013

Bokuppgift v.2 - Bild


Bilden visar två dansare. 
Det ska visa att Sandor dansar. Det är inte just han men dom
dansar balett på bilden, och jag tror att han gör det också. 


Sandor sitter på bussen när Babak och Valle kommer. Han tycker inte om det. Dom håller på snackar med honom, och han vågar säga emot, men sen blir det tvärtom. 
Han var på väg till hallen där han dansar. När han dansar tycker han att det känns som om han blir till liv. Att det gör honom levande. Det är det han ska göra, och inte något annat. Antingen hans tränare eller personen som dansar med Sandor kommer in och ser honom dansa. Han skämtade och sa att han borde öva på steget (jag kommer inte ihåg vad det hette) för att Sandor blivit bättre än honom. 
Ida är med sina kompisar Therese och Susanna på sitt rum. Dom gör sig iordning för att gå ut. Susanna säger att hon är tjock, men Ida orkar inte bry sig om det. Till sist går dom, men det är lång kö. Det tar lång tid för dom att komma fram till vakterna, men till sist behöver dom inte vänta längre. Nu när dom stått där så länge så skulle det ju vara jobbigt om dom inte fick komma in, så Ida vill verkligen komma in. Men hon är van vid att "fuska" sig in. Therese har sin systers leg med sig, Ida brukar klara av att komma in i alla fall och för att Susanna också ska komma in så brukar dom säga att hon är med dom och att dom ska ta hand om henne. Även om dom inte är 18, så kommer dom in, men inte för att Therese har sin systers leg med sig, för det går inte vakten på. Det var för att Ida var övertygande. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar