onsdag 20 november 2013

Bokuppgift v.47 - Systrar i jeans

Jag har läst lite längre än vad jag hade tänkt mig, några sidor.

Carmen, Tibby, Lena och Bridget har bestämt sig för att åka till ett ställe som heter Gilda's under kvällen/natten. Som dom gjort väldigt många gånger förut, så bryter dom sig in på stället med hjälp av hårnålar.
När dom kommit upp på övervåningen breder dom ut filtar på golvet och tar fram mat och dricka. Dom ska bestämma reglerna för hur dom ska använda jeansen. Var och en ska få ha jeansen i en vecka, för att sedan skicka vidare dom till nästa. Nu kommer dom få ha jeansen i två veckor under sommarlovet. När tjejerna sedan återförenas efter sommaren ska dom skriva ner viktiga händelser dom varit med om.
Nästa dag tar Lena flyget till Grekland, Carmen flyger till sin pappa i South Carolina, Bridget åker till sitt fotbollsläger, och Tibby stannar kvar hemma.
Tibby trivs jättebra på sitt fotbollsläger, och blir bekant med några tjejer som hon bor med.
När Lena kommer till Grekland träffar hon sin farmor och farfar, och hon älskar rummet hon kommer få bo i.
Tibby börjar på sitt jobb hon ska ha under hela sommaren, men gillar det inte alls.
Carmens flygresa blir inte den bästa hon varit med om, då hon hamnar jämte en tjock gubbe som stöter i hennes ben med sin väska hela tiden.

Lena som är en av huvudpersonerna ser väldigt bra ut enligt hennes vänner, och av alla andra. Alla säger det till henne hela tiden, men hon tycker inte om det ändå. Lena är smal med vackert hår och ett perfekt ansikte, beskrivs det i boken. Det verkar ändå som hon själv inte är nöjd med sitt utseende, och att hon inte är sådär ytlig som man skulle kunna tro när folk tycker att man ser bra ut. Hon tar liksom inte åt sig och blir divig, utan är fortfarande likadan i sättet.

Till nästa onsdag ska jag ha kommit till sidan 95, alltså ha läst 30 sidor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar